Eine würzige Cremesuppe aus Hokkaido-Kürbis, angereichert mit Miso, Ingwer, Curry, Kurkuma und Zwiebeln. Diese Kombination verleiht einen herrlichen Herbstgeschmack. Unser samtig-weiches Cashewmus zaubert die perfekte cremige Konsistenz für die Suppe. Des Weiteren bietet Sacha Inchi eine tolle Proteinquelle und eine leicht nussige Geschmacksnote. Kürbiskernöl rundet den Geschmack ab.

 

 

Zutaten

  • 300g Hokkaido-Kürbis gewürfelt mit der Schale
  • 250ml Wasser
  • 100ml Orangen frisch gepresst
  • 1 Orange geschält
  • 2 EL Cashewmus
  • 2 TL Lemon Curry Gewürzmischung
  • 1 TL Miso
  • 1 TL Sacha Inchi
  • 1/2 Zwiebel
  • 1/3 TL Kurkuma
  • 3 dünne Scheiben Ingwer

Zubereitung


Alle Zutaten im Vitamix zusammenpürieren bis eine glatte Konsistenz entsteht. Die Suppe in kleine Schalen verteilen und mit Sprossen, Kürbiskernöl und Kürbiskerne dekorieren.

Raw Food - Cream of pumpkin soup for the autumn days

Raw Food - Cream of pumpkin soup for the autumn days

A spicy soup from Hokkaido pumpkin, enriched with miso, ginger, curry, turmeric and onions gives a wonderful autumn flavor in the mouth. Our velvety-soft cashew butter provides the perfect creamy consistency for the soup. Sacha Inchi offers a great source of protein and a slight nutty flavor. Pumpkin seed oil rounds out the flavor oft he soup.

 

Ingredients

  • 300g Hokkaido pumpkin diced with the peel
  • 250ml water
  • 100ml oranges fresh pressed
  • 1 orange
  • 2 tbs cashew butter
  • 2 tsp lemon curry spicy mixture
  • 1 tsp miso
  • 1 tsp Sacha Inchi
  • 1/2 onion
  • 1/3 turmeric
  • 3 thin slices of ginger

Preparation 

Mix all ingredients together in the Vitamix until a smooth consistency. Divide the soup into small bowls and garnish with sprouts, pumpkin seed oil and pumpkin seeds.

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