Joguhrt

Zutaten

 

Zubereitung

Die Banane 12 Std. lang in einem Dörrgerät dörren, danach in Scheiben schneiden und am Ende zum dekorieren verwenden.

125g Cashewkerne 1-2 Std. einweichen.

Alle Zutaten in einem Mixer geben und 30-40 Sekunden mixen bis eine cremige Masse entsteht.

Granola

Zutaten

Zubereitung

Zuerst Buchweizen für 1 Std. einweichen, dann Wasser abgiessen und für 24 Std. spossen lassen (mehrmals abwaschen).

Danach die Äpfel und Datteln zusammen in den Mixer geben und pürieren.

Alle Zutaten mit der Apfel-Dattel Creme mischen und für 12 Std. in einem Dörrautomat dörren.

Am Ende den Cashew-Joghurt zusammen mit dem Granola mischen.

Dekoration

Die getrocknete Banane, die Mango, die Heidelbeeren und die trockenen Zitronenscheiben zum Garnieren verwenden.

Raw - Cashew Yogurt with Granola

Raw - Cashew Yogurt with Granola

Cashew - Yogurt

Ingredients

 

 

Preparation

Put the banana in a dehydrator and drie for 12 hours. Then cut in slices and use the slices for decorate the Cashew-Yohurt with Granola.

Then soak 125g cashews for 1-2 hours.

Give all ingredients in a mixer and mix for 30-40 sec. til it give a creamy mass.

Granola

Ingredients

 

 

Preparation

First soak the buckwheat for 1 hour, then pour off the water and sprout the buckwheat for 24 hours (wash several times).

After this mix apples and dates in a blender.

Mix all ingredients with the apple-dates cream and drie the paste 12 hours in a dehydrator.

In the end, mix and enjoy the cashew yogurt along with granola.

Decoration

The dried banana, the mango, the blueberries and the dry lemon slices use for garnish.

comments powered by Disqus