Irish Moss

Zutaten

  • 80g Irish Moss
  • 200 - 300ml Wasser
  • 1 EL Zitronensaft

Zubereitung

Das Irish Moss säubern und 3-4 Stunden einweichen lassen. Danach zusammen mit 200-300ml Wasser und 1 EL Zitronensaft pürieren.

Schokoladen-Pudding

Zutaten

Zubereitung

100g fertige Irish Moss Paste mit dem Kokosöl, Kokosnussmus, Agavennektar, Kakaopulver, Salz, Vanille und der Avocado in den Mixer geben und alles zusammen pürieren. Danach die fertige Pudding-Masse in eine Ringform giessen und zum Kühlen in den Kühlschrank stellen.

Himbeersauce

Zutaten

Zubereitung

Pürieren sie die Himbeeren, das Kokosnussmus und den Agavennektar im Mixer, bis eine feine Masse entsteht.

Ein Teller mit Himbeersauce dekorieren, den Schokopudding aus der Ringform nehmen und auf den Teller stellen. Zur Dekoration mit Pistazien oder Kokosraspeln bestreuen und mit Minze garnieren.

Raw-Chocolate-Pudding

Raw-Chocolate-Pudding

Irish Moss

Ingredients

Preparation

Clean the Irish Moss and soak it for 3-4 hours. Then puree the Irish Moss with the water and the lemon juice.

Chocolate-Pudding

Ingredients

Preparation

Put 100g prepared Irish Moss, coconut oil, coconut butter, agave nectar, cacao powder, salt, vanilla and the avocado into the blender and puree well. Pour the finished pudding in a ring form and cool it in the fridge.

Raspberry sauce

Ingredients

Preparation

Puree the raspberries, the coconut butter and the agave nectar in the blender until you get a smooth mass.

Decorate the plate with the raspberry sauce, place the chocolate pudding on the plate and take the ring form away. As decoration sprinkle with cutted pistachios or coconut flakes and garnish with fresh mint leaves.

comments powered by Disqus