Mousse

Ingredients

 

 

Preparation

Put all ingredients into the blender and blend it well.

Then is the mousse immediately enjoyable. Even better it tastes when the mousse was 1 hour in the refrigerator.

Serve and garnish with seasonal fruit according to your preferences like raspberries, strawberries, blueberryies, banana, mint, grated coconut etc.)

Raspberry Sauce

Ingredients

 

  • 1/4 cup raspberries
  • 1/4 cup agave nectar
  • 1 splash lemon
  • 1 pinch of salt
  • 1 tbs irish moss (optional - gives a perfekt creaminess)

 

Preparation

Blend all ingredients well und serve with fresh raspberries. 

Rohkost - Avocado Schokoladenmousse

Rohkost - Avocado Schokoladenmousse

Mousse

Zutaten

Zubereitung

Alles in einen Mixer geben und gut durchmixen.

Danach ist das Mousse sofort geniessbar. Noch besser schmeckt es, wenn das Mousse für 1 Stunde im Kühlschrank stand.

Servieren und dekorieren mit saisonalen Früchten, wie Himbeeren, Erdbeeren, Heidelbeeren, Banane, Minze, Kokosraspeln usw..

Himbeersauce

Zutaten

 

  • 1/4 Tasse Himbeeren
  • 1/4 Tasse roher Agavennektar
  • 1 Spritzer Zitrone
  • 1 Prise Salz
  • 1 TL Irish Moss (optional - verleiht eine perfekte Cremigkeit)

 

Zubereitung

Alles gut durchmixen und mit frischen Himbeeren servieren.

comments powered by Disqus